HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

Duyurular

GAÜ'DEN

Bahar döneminde staja çıkacak öğrencilerin dikkatine !!!

İkinci dönem ( bahar dönemi), dönem içi staja çıkacak olan hemşirelik ve ebelik bölümü öğrencilerinin (2. 3. Ve 4. Sınıf)  koop bankasına (kktc sağlık fonu hesabına) 250 tl yatırmaları gerekmektedir. Staj için gerekli olan staj başvuru formunda ve taahhütnamede öğrencilerin kendileri ilgili yerleri doldurmaları, danışman hocalarının isimlerini ilgili yere yazmaları (sadece ad soyad)  ve imzalamaları gerekmektedir. 

Öğrencilerin dekontu, sağlık raporunu, Staj başvuru formunu ve taahhütnameyi Tuğçe hocaya veya Songül hocaya 10 Şubat 2023 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir

Aşağıdaki listede adı olan öğrencilerin sağlık raporu getirmesine gerek yoktur.  Sadece;

  • Koop bankasından 250 TL’lik dekont (KKTC sağlık fonu hesabına)
  • Staj başvuru formu (Aşağıda ekte bulunmakta)
  • Taahhütname    (aşağıdaki ekte bulunmakta) getirmeleri yeterlidir.

 

Not: Öğrencilerin yüz yüze kayıtlarda problem yaşamaması, stajlarına geç başlamaması, Türkiye’ye ara tatil için giden öğrencilerimizin geç dönmesi sonucunda oluşabilecek aksaklıkları ve istenmeyen evrak teslimi hatalarını yaşamamak adına Türkiye’ye ara tatile gitmeden evrakları teslim etmeniz önerilmektedir.

Öğrenci listesi, staj başvuru formu ve taahhütname Ek’te bulunmaktadır.


Dikkat; Ana ders alıp staja çıkacak öğrencilerden listede adı olmayan öğrencilerin Songül YİĞİT hocamızla iletişime geçmelidir.



staja çıkan öğrenclerin sağlık rapor tarileri.docx



staj-basvuru-formu-taahhutnme.docx