HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

Duyurular

GAÜ'DEN

Dönem içi staja çıkacak öğrencilerin belgeleri hakkında


İkinci dönem ( bahar dönemi), dönem içi staja çıkacak olan hemşirelik ve ebelik bölümü öğrencilerinin (2. 3. Ve 4. Sınıf)  koop bankasına (kktc sağlık fonu hesabına) 200 tl yatırmaları gerekmektedir. Staj için gerekli olan staj başvuru formunda ve taahhütnamede öğrencilerin kendileri ilgili yerleri doldurmaları ve imzalamaları gerekmektedir. 

Öğrencilerin dekontu, sağlık raporunu, Staj başvuru formunu ve taahhütnameyi Tuğçe hocaya veya Songül hocaya 16 Şubat 2022 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.   ( Geçtiğimiz dönemde hocalarımıza sağlık raporunu iki tane veren öğrencilerimizin sağlık raporu getirmesine gerek yoktur. Sadece koop bankasına 200 tl yatırıp dekontunu getirmeleri, staj başvuru formunu ve taahhütnameyi doldurup teslim etmeleri yeterlidir) 

Not: Öğrencilerin yüz yüz kayıtlarda problem yaşamaması, stajlarına geç başlamaması, Türkiye’ye ara tatil için giden öğrencilerimizin geç dönmesi sonucunda oluşabilecek aksaklıkları ve istenmeyen evrak teslimi hatalarını yaşamamak adına final haftası öncesinde evrakları teslim etmeniz önerilmektedir.

Staj başvuru formu ve taahhütname Ek’te bulunmaktadır.