HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ- STAJ LİSTESİ (SON SINIF ÖĞRENCİLER) GÜNCEL 05.05.21

Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yaşanan kontenjan kısıtlaması sebebi ile listelerde güncelleme yapılmıştır.  Girne Akçiçek Devlet Hastanesinden ekstra bir gün daha staj günü alınarak sorun giderilmiştir. Listelerin üzerinde tarihler yer almaktadır. Özellikle cuma günü Girne'de staja çıkacak olan öğrencilerin tarihlerini kontol etmeleri gerekmektedir. Diğer listeye göre farklılıklar vardır.

Not: Dönem içi stajına çıkan bütün öğrencilerin günlük rapor hazırlamaları gerekmektedir. Stajda yapmış oldukları bütün uygulamalar, serviste aldıkları hasta bilgileri vs. detaylı bir şekilde staj gününün raporları word dosyası üzerinden yazılıp staj hocalarına (o günün hocasına) mail ile iletilmesi gerekmektedir.

LÜTFEN LİSTELERİ DİKKATLİCE KONTROL EDİNİZ VE OLASI SORUN-SORUNUZ İÇİN KÜBRA GÜNEŞ MUTLU HOCAYA MAİL ATINIZ.