HAVACILIK YÜKSEKOKULU

GAÜ’DEN, GEÇİTKALE HAVALİMANI YAKININDA DÜŞEN UÇAKTA HAYATINI KAYBEDEN PİLOTLAR İÇİN TAZİYE MESAJI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kurucu Rektörü Serhat Akpınar ve GAÜ Havacılık bölümü, Geçitkale Havalimanı pisti yakınında, düşen uçaktaki, öğretmen pilotlar, Serkan Özcezarlı ve Hakan Çetinkaya için taziye mesajı yayımladı.

Akpınar yayımladığı taziye mesajında şunları söyledi;
“Kıbrıs Türk Havacılık alanında büyük emeği ve katkısı olan, Sevgili Dostum Öğretmen Pilot Serkan Özcezarlı ve beraberinde ki Öğretmen Pilot Hakan Çetinkaya’nın geçirdikleri elim kaza sonucu zamansız kaybedişimiz beni derinden üzmüştür. Havacılığın duayenlerinden iki hocamıza Allah’tan Rahmet, başta aileleri ve sevenleri olmak üzere, tüm havacılık camiasına baş sağlığı diliyorum.”

GAÜ Plotaj bölümü ise yayımladığı mesajında;
“Ülkemize ve adamıza; Havacılık alanında herkese dokunmuş olan değerli Öğretmen Pilotlarımız; Serkan Özcezarlı ve Hakan Çetinkaya’yı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhum dostlarımıza Allah’tan Rahmet, başta ailesi ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.