GAÜ’de İnsan Hakları Ve Kadın Konulu Seminer Düzenleniyor

GAÜ’de İnsan Hakları Ve Kadın Konulu Seminer Düzenleniyor

Girne Amerikan Üniversitesi Beşeri bilimler Fakültesi ve İnsan Hakları Vakfı işbirliği ile İnsan Hakları ve Kadın konulu seminer düzenleniyor.

Dünya İnsan Hakları Gününde düzenlenecek seminer Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kamspüs Millenium Kompleks Senato Kongre Merkezinde 10 Aralık 2012, Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleşecek.

İnsan Hakları Vakfı gönüllülerinden avukat Mine Atlı ve avukat Özge Uğrasın’ın konuşmacı olarak katılacağı seminer halka açık olacak ve GAÜ TV’den canlı yayınlanacak.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada insan hakları ve kadın hakları konusunda toplumsal farkındalık yaratma amacıyla düzenlenen seminerin geleceğin kanaat önderleri öğrencilerin insan hakları ve kadın hakkı savunucusu olarak bilinçlerine önemli katkılar yapacağı vurgulandı.