GAÜ’den Karpaz Seferberliği

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den Karpaz Seferberliği

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) yükseköğretim’de 25. yılını kutladığı 2009-2010 akademik yılı içerisinde sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam ediyor.

KKTC Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Dipkarpaz Belediyesi ile birlikte Dipkarpaz İlkokulu’nun tadilatı ve yeniden boyanması projesinde yer alan Girne Amerikan Üniversitesi 40 kişilik heyet ile bölgede çalışmalar yapacak.
“Bakan Çavuşoğlu ve Kurucu Rektör Serhat Akpınar Çalışmaları Yerinde İzleyecek”

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada 2 gün boyunca Dipkarpaz İlkokulunun tadilatı ve yeniden boyanması ile ilgili Mimarlık, Tasarım ve Güzel Sanatlar fakültesi öğretim görevlisi ve öğrencilerden oluşan 40 kişilik heyetin bölgede çalışmalar yapacağı belirtilirken KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile birlikte GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, Başkan Yardımcısı Olguın Üstün yanında GAÜ yetkilileri ile GAÜ TV ekibinin çalışmaları yerinde izlemek için bugün -07-08-2010 - Dipkarpaz’ı ziyaret edeceği açıklandı.
“Herşey Karpaz İçin”

Girne Amerikan Üniversitesi’nin Karpaz bölgesinin kültürü ve doğasını koruyarak gelişmesi için her projeye destek vereceğinin de belirtildiği açıklamada Karpaz bölgesinin gelişimine katkı yapmak adına GAÜ’nün 25 yıllık bilimsel bilgi birikimi ve kadroları ile hazır olduğu vurgulandı.

Sosyal sorumluluk projelerine GAÜ’nün desteğinin süreceğinin altının çizildiği açıklamada Karpaz’ın doğası, kültürü ve mimari değerlerini koruyacak gelişim projelerinin hayata geçirilmesinin önemine de dikkat çekildi.