Masateniscileriden GAÜ’ye 25. Yıl Hediyesi

Haberler

GAÜ'DEN

Masateniscileriden GAÜ’ye 25. Yıl Hediyesi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 2009-2010 sezonunda şampiyonluklara imza atan masa tenisi takımlarına kutlama yemeği verildi.

GAÜ Sosyal Tesisleri Camelot Beach Club’ta düzenlenen kutlama yemeğine Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanı Türkay Akpınar , Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün, antrenör Menteş Baytaroğlu yanında GAÜ yetkilileri ve sporcular katıldı.

2009-2010 sezonunda minik kız ve erkek takımlarının şampiyon, yıldız erkeklerde şampiyon, genç erkek ve bayanlarda birinci, büyük bayanlarda şampiyon ve büyük erkeklerde ikinci olan GAÜ masa tenisi takımlarının kupalarını Türkay Akpınar’a takdim ettikleri kutlama yemeği genç sporcular yeni sezona start verdiler.

GAÜ Sosyal Tesisleri Camelot Beach Club’ta düzenlenen kutlama yemeğinde bir konuşma yapan Türkay Akpınar, tüm sporcuların başarılarından GAÜ ailesi olarak gurur duyduklarını belirterek masa tenisi takımlarına, ailelerine ve antrenörlerine teşekkür etti. 2010-2011 sezonunda da başarılarının devam edeceğine inandığını sözlerine ekleyen Akpınar, GAÜ’nün yükseköğretim’de 25. yılını kutladığı akademik yıl içinde gerçekleşen şampiyonlukların ayrı bir öneme sahip olduğunun altını çizdi.