Türkiye Masatenisi 2.Liginde GAÜ Üstünlüğü

Haberler

GAÜ'DEN

Türkiye Masatenisi 2.Liginde GAÜ Üstünlüğü

Türkiye Masa Tenisi İkinci Liginde mücadele eden Girne Amerikan Üniversitesi Erkek Masa Tenisi Takımı ligin ikinci ayağı maçlarında başarılı sonuçlar alarak liderliğini sürdürdü.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Masatenisi ikinci liginde Alarko Spor, Belediye Spor, İBB Spor, Telekom Spor, Ostim Spor, KON-TEK, Lin. Un MTİ, Bahçelievler İzcilik GSK, Gençlik ve Spor, Muğla Spor ve Arıköy Spor takımları ile mücadele eden Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) erkek masatenisi takımı 12 müsabaka sonunda 11 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili Girne Amerikan Üniversitesi Spor, Kültür ve Sağlık Daire Başkanı Türkay Akpınar yaptığı açıklamada eskrimden atletizmebirçok branşta GAÜ spor kuluplerinin ulusal ve uluslararası turnuva ve müsabakalarda KKTC’yi başarıyla temsil ettiği ifade ederek GAÜ Masatenisi Erkek Takımının hedefinin 2012 yılında devam edecek Türkiye Masatenisi 2. ligi üçüncü ve dördüncü ayak müsabakalarında da başarılar maçlar sonunda Türkiye Masatenisi 1. ligine şampiyon olarak çıkmak olduğu vurguladı.