Stage School’dan Muhteşem Dans Şov

Haberler

GAÜ'DEN

Stage School’dan Muhteşem Dans Şov

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları fakültesi bünyesinde dans eğitimi veren Stage School ve Dans Akademisi tarafından GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Salonunda bu yıl ikincisi düzenlenen “Stage School Gala Night” muhteşem görüntülere sahne oldu.

GAÜ Sahne Sanatları fakültesi ve Stage School dans eğitmeni Türkiye Dans Federasyonu Eğitim Komitesi Başkanı ve Fonksiyonel Dans Kuramı kurucusu Galip Emre ile Lilia Biroğul tarafından 24 farklı kategoride dansın sergilendiği gecede Stage School öğrencilerinin performansları ayakta alkışlandı.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenecek olan Stage School Gala Night da sergilenen muhteşem şov ve performanslar izleyenlerden ve dans otoritelerinden tam not aldı.

Rusya Federasyonu Yakutistan Özerk Cumhuriyetinden GAÜ yaz okullları programı için KKTC’ye gelen Rumba dans grubu da gecede özel bir gösteri sundu.

Uluslararası Kongre Merkezini dolduran dans tutkunlarının farklı yaş grupları ve kategorilerde 24 değişik dans performansını izleme fırsartı bulduğu gecede sergilenen kareografiler GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi dans stüdyolarında hazırlandı.