Türkiye Cumhuriyetin 88. Kuruluş Yildönümü Cumhuriyet Koşusu

Haberler

GAÜ'DEN

Türkiye Cumhuriyetin 88. Kuruluş Yildönümü Cumhuriyet Koşusu

Girne Amerikan Üniversitesi Türkiye Cumhuriyet’inin 88.Kuruluş yıldönümünün Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsünde düzenlenecek çeşitli etkinliklerle kutlanacağını açıkladı.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada Eğitim Fakültesi tarafından 28 Ekim 2011, cuma günü saat 14.00’ de Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de “29 Ekim Cumhuriyet’in Kuruluşu” konulu konferans düzenlenecek. GAÜ Rektörü Prof. Dr. Yıldırım Öner’in açılış konuşması ile başlayacak “29 Ekim Cumhuriyet’in Kuruluşu” konulu konferansa öğretim görevlileri Demiray Doğasal ve Münevver Amca konuşmacı olarak katılacak.
“GAÜ Geleneksel Cumhuriyet Koşusu Girne Çevre Yolunda Düzenlenecek”

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş yıldönümünde her yıl Girne Amerikan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Cumhuriyet Koşusu kutlamaların ikinci günü programı içerisinde 29 Ekim 2011, cumartesi günü saat 10.00’da start alacak.

Girne Çevre Yolunda saat 10.00’da start alacak olan GAÜ Geleneksel Cumhuriyet Koşusu GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs spor tesisleri olimpik tartan pist GAUlympic’te sona ereceğinin ifade edildiği açıklamada ayrıca 16 – 20; 21-27; 27 – 34; 35 – 44; 45 – 54; 55+ yaş kategorilerinde mücadele edecek erkek ve bayan sporculardan dereceye girenlere düzenlenecek törenle madalya ve sertifika verileceği kaydedildi Türkiye Cumhuriyetin 88. Kuruluş Yılı Kutlama etkinliklerinde siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten onur duyarız.