GAÜ'NÜN PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI'NA KAYITLAR, 5 MARTTA TAMAMLANIYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi, Pedagojik  Formasyon Sertifika Programı`na başvuru süresinin; 5 Mart tarihine kadar uzatıldığı bilgisi verildi.

GAÜ Öğrenci İşleri Müdürlüğü`nden alınan bilgiye göre; Sadece KKTC Vatandaşları`nın yararlanabileceği eğitim programına başvuru hakkı olan, 2018- 19 Akademik Yılı`nda üniversitelerin ilgili bölümlerinden lisans diploması almaya hak kazanmış kişiler, son sınıf öğrencileri ile yine KKTC’de görev kabul edecek öğretmen adaylarının pedagojik formasyon programı ile öğretmen olabilme kriterlerini yükseltme imkanı bulabileceklerine vurgu yapıldı.

Bilgilendirmenin son bölümünde; İki dönemi kapsayan programın ilk döneminin; 6 sayılı dersin, ikinci döneminin ise 4 dersin sorumluluğunu içerdiği açıklaması yer alrken, yarı yarıya oranda, sınıf ortamı ve uzaktan eğitim formunun uygulanacağı programa başvuruların  halen www.gau.edu.tr  elektronik adresi aracılığıyla yapılabileceği veya GAÜ Öğrenci İşleri Ofisi`nden kayıt işlemlerinin gerçekleştirebileceği de hatırlatıldı.