GAÜ’den 26. Yılında 27 Farklı Ülkeden 612 Mezun

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ’den 26. Yılında 27 Farklı Ülkeden 612 Mezun

Girne Amerikan Üniversitesi yükseköğretimde 26. yılını kutladığı 2010-2011 akademik yılı 25. dönem mezuniyet töreninde 27 farklı ülkeden 612 mezun veriyor.

Yükseköğretim’de 25. yılını kutladığı dönemde İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüsü eğitime açan Girne Amerikan Üniversitesi, yükseköğretimde 26. yılında Singapur ve ABD Kampüslerini açmaya hazırlandığı dönem öncesinde düzenlenen 25. dönem mezuniyet töreni 10 Haziran 2011 cuma günü saat 19.00’da Girne Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek. Devlet yetkilileri ve protokolünün de katılacağı mezuniyet töreninde Girne Amerikan Üniversitesi dünyanın her yerindeki binlerce mezununa 612 mezun daha ekleniyor.
“GAÜ Dünyanın Her Yerinde Binlerce Mezuna Yenileri Eklemenin Gururu Yaşanıyor”

GAÜ’den 26. yıl mezuniyet töreni ile ilgili yapılan açıklamada “3 Kıta 4 Kampüs Tek Üniversite” vizyonu ile öğrencilerine küresel eğitimin kapılarını açan Girne Amerikan Üniversitesi’nin küresel dünyaya yön veren binlerce mezununa yenilerini eklemenin gururunu yaşadığı vurgulandı.

27 farklı ülkeden 612 yeni mezun ile birlikte binlerce mezununun KKTC fahri elçisi olarak dünyanın her yerinde kariyerlerine çağın gereklerine uygun olarak devam ettiklerinin altının çizildiği açıklamada yeni mezunların da küresel dünyada önemli başarılara imza atacaklarına olan inanç ifade edilerek tüm mezunlara kariyerlerinde başarılar dilendi.