Büyükelçi Akça Üniversitemizi Ziyaret Etti

Büyükelçi Akça Üniversitemizi Ziyaret Etti

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Girne Amerikan Üniversitesini ziyaret etti.

GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanlığı ofisinde gerçekleşen ziyarete Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti yetkilileri ile GAÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal, Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Asım Vehbi, Rektör Prof. Dr. Yıldırım Öner ile Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Sadık Ülker katıldı.

Girne Amerikan Üniversitesini Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal tarafından Büyükelçi Akça’ya teşekkür ve anı plaketi verildiği ziyarette Büyükelçi Akça üniversite yetkililerinden Girne Amerikan Üniversitesini ile ilgili bilgiler aldı.

Girne Amerikan Üniversitesini Mütevelli Heyeti Başkanı Memduh Erdal ziyarette yaptığı konuşmada üniversite olarak Büyükelçi Akça ve yetkililerin yaptığı ziyaretten duyulan memnuniyeti ifade ederek Büyükelçi Akça’ya yeni görevinde başarı dileklerini iletti.