GAÜ DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI BAŞLADI

GAÜ DOKTORA VE YÜKSEK LİSANS BAŞVURULARI BAŞLADI

Burs ve eğitim fırsatlarını kaçırmayın! Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), bünyesinde bulunan yüksek lisans doktora programları ve pedagojik formasyon eğitimleri güz dönemi kayıt başvuruları başladı. Küresel dünyaya yön vermek isteyenler yüksek lisans doktora programları ve pedagojik formasyon eğitim fırsatlarından ve özel kampanyalardan yararlanmak isteyen öğrenci adayları 25 Eylül 2023 tarihine kadar başvuru yapabilecek. Burs imkanları, eğitim fırsatları ve KKTC vatandaşlarına özel kampanyalarla kariyerinde bir adım önde olmak isteyen herkes yüksek lisans, doktora ve pedagojik formasyon programlarından yararlanabilecek. Pedagojik formasyon, yüksel lisans ve doktora programlarından yararlanmak isteyen öğrenciler, detaylı bilgiye www.gau.edu.tr adresinden, kayit@gau.edu.tr mail adresinden ve 0 (392) 650 20 00 -1184 -1205 -1179 numaraları telefondan ulaşabilir.