THE AMERİCAN COLLEGE KÜLTÜRLERİ BULUŞTURDU

Haberler

GAÜ'DEN

THE AMERİCAN COLLEGE KÜLTÜRLERİ BULUŞTURDU


Öğrenciler kültür ve yemeklerini tanıttı

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu’na bağlı The American college öğrencileri düzenledikleri Kültür günü ve kermes ile depremzedeler yararına satışlar yaptı.

3-4 -5 Mayıs tarihlerinde devam eden Kültür Günü  kermes Girne Amerikan Üniversitesi Lympic Saha’da düzenleniyor. Yöresel kıyafetlerle birlikte yöresel satışların yapıldığı stantlarda her ülkenin kendi özgü şarkı ve dansları yer aldı.

The American College Müdürü Burcu Öykün, “Okulumuzda çok ulusal bir ailemiz olduğu için birbirlerinin kültürlerini tanımaları ve daha sıkı bağlar edinmeleri adına bugünü düzenledik. Kermesimiz ile elde edeceğimiz satışlarımızla da depremde zarar gören ailelere bir bağış kampanyası düzenlediğimiz anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdik” dedi.

The American College Müdür Muavini Fatih Seyitler ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı, “Okulumuzda farklı ülkelerden öğrenciler eğitim görmekte. Bizlerde öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanıyabilmesi adına Kültür Günü’nü düzenledik ve kermesi de ekleyerek depremde zarar gören ailelere yardım kampanyası düzenledik.”