GAÜ GASTRONOMİ BÖLÜMÜNDEN YILBAŞI YEMEĞİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ GASTRONOMİ BÖLÜMÜNDEN YILBAŞI YEMEĞİ



Yeni yıla kısa bir zaman kala, fakülteler ve yüksek okullar bünyesinde; akademisyenler, öğrenciler ve idari kadronun bir araya geldiği kutlama etkinliklerine devam ediliyor. 

 
Özel yılbaşı yemeği Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  Konaklama ve Turizm Yüksek Okulu Gastronomi Bölümü Uygulama Mutfağı ve Redroom Restorant’ında gerçekleşti. Gerçekleşen etkinliğe, GAÜ Rektörü Prof..Dr. Ali Haydar, GAÜ Rektör Yardımcısı ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tülin Bodamyalı, eski Turizm Bakanlığı Müsteşarı ve GAÜ Konaklama ve Turizm İşletmeciliği Yüksekokulu Akademisyeni Doç. Dr. İsmet Esenyel, fakülte dekanları, diğer yüksekokul müdürleri, GAÜ akademisyenleri ve bölüm öğrencileri katılım gösterdiler.

Gastronomi bölümü öğrencilerinin hazırladığı ve özel yılbaşı menüsünün yer aldığı yemekli sunuma Yılbaşı yemeği hakkında açıklamada bulunan GAÜ Turizm ve Konaklama Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Bozdağlar ; “Bu yemekte ki esas amacımız özellikle yabancı öğrencilerin ‘Christmas’ geleneklerini devam ettirmelerini sağlamak ve eğitim, öğretimi ön plana çıkartmaktır. Yılbaşı konsepli yemekler olan; christmas cake, iç pilavlı hindi ve kabak çorbasını öğrencilerimizle beraber gelen misafirlerimize birlikte yaptık. Katılım gösteren bütün hocalarıma ve öğrencilere teşekkürlerimi sunuyorum. Herkese iyi senelere diliyorum” ifadelerini kullandı.