GAÜ-SEM, Geleceğin Koçlarını Yetiştiriyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ-SEM, Geleceğin Koçlarını Yetiştiriyor

Girne Amerikan Üniversitesi bünyesinde hizmet veren Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) ve RANA KAPLAN KOÇLUK Merkezi işbirliği ile “Profesyonel Koçluk” Sertifikası sahibi olma ayrıcalığı şimdi de GAÜ İSTANBUL Kampüsünde başlıyor.


GAÜ bünyesinde hizmet veren  GAÜ-SEM kurulduğu yıldan bugüne kadar, bireylerin ve kurumların yaşam boyu ihtiyaç duyacakları eğitim programlarını kısa ve uzun vadeli olarak üreterek hem bireylerin hem de toplum ekonomisinin gelişimine katkı sağlayarak, bilgi çağı toplumlarının değişimine ve gelişime ayak uydurmasına katkı sağlamaya devam ediyor.


Eğitimci, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Profesyonel Koç olan Rana Kaplan, Girne Amerikan Üniversitesi onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimi için Girne Amerikan Üniversitesi İstanbul kampüsüne geliyor. 16 Ağustos 2014 Cumartesi günü başlayacak eğitim, haftada bir gün olacak ve eğitim sonunda katılımcılara Girne Amerikan Üniversitesi onaylı Koçluk Sertifikası verilecek. Katılımcılar; bilim insanları tarafından çağın mesleği olarak nitelendirilen Koçluk mesleğine, eğitim programı sonunda kavuşabilecek.


Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, “Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir” sloganıyla gerçekleşmeye başlayacak olan eğitim sonunda katılımcıların yaşamlarına Girne Amerikan Üniversitesi onaylı Koçluk Sertifikası ile yepyeni bir kapı açmış olacakları belirtildi. Eğitim programına, yeni bir meslek sahibi olmak, danışmanlık becerilerini geliştirmek, insan kaynakları alanındaki yetkinliğini artırmak, öğretme becerilerini artırmak, girişimci yönünü açığa çıkartmak, satış ve pazarlamadaki uzmanlığına katkıda bulunmak, kariyerinde yükselmek, siyasi hedeflerine doğru adımlarla yürümek, ilişkilerde ve iletişimde yüksek başarıyı yakalamak ve farklı bir bakış açılarıyla yaşamının lideri olmak isteyen herkesin katılabilleceği bildirilen açıklamda, Yaşam Koçu Rana Kaplan tarafından eğitim sonrası üç ay süresince mentörlük/süpervisorlük desteğinin de verileceğini vurgulandı.


Konuyla iligli ayrıntılı bilgi için www.gau.edu.tr - www.gausem.org  web adreslerinden veya 650 20 00 no’lu telefon üzerinden 1619’a ulaşılabileceği bildirildi.