Eti Çocuk Tiyatrosu Pinokyo Oyunu GAÜ’de Sahnelendi

Haberler

GAÜ'DEN

Eti Çocuk Tiyatrosu Pinokyo Oyunu GAÜ’de Sahnelendi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall Eti Çocuk Tiyatrosunun Pinokyo oyununa ev sahipliği yaptı.

15 Kasım Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde ülke genelinde sahnelenecek ÇİSENTİ yapımı Eti Çocuk Tiyatrosu Pinokyo oyunu Girne bölge okulları ve GAÜ okullar grubuna bağlı ana okul ve ilkokullardan yoğun ilgi gördü.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada 15 Kasım Cumhuriyet Bayramının 27. yıldönümü kutlanırken Cumhuriyet Bayramı Kutlama programı çerçevesinde GAÜ bünyesinde çeşitli konferans, seminer, atölye çalışması, spor müsabakalarının düzenleneceği belirtildi.

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs bünyesindeki salon ve sahnelerin benzeri etkinlikler için kültür ve sanat merkezleri yanında sivil toplum örgütleri ile spor kuluplerinin de hizmetinde olduğunun hatırlatıldığı açıklamada çocukların hayal gücünü geliştirmek ve sanatsal yetilerine katkı yapmak amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi olarak 2001 yılında kurulan Eti Çocuk Tiyatrosuna da katkılarından dolayı teşekkür edildi.