GAÜ Sineması Perdelerini En İyi Korku Filmi ile Açıyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Sineması Perdelerini En İyi Korku Filmi ile Açıyor

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı katkıları ile Film Yapımcıları Meslek Birliği (FİYAB) tarafından ilk kez KKTC’de Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) salonları ve Lefkoşa Galleri sinema salonunda düzenlenen ücretsiz gösterimler ve Karmi Kampüs’teki söyleşiler ile “Türk Filmleri Günleri” kültür, sanat ve sinema adına birçok ilke imza attı.

Güney Kıbrıs’tan ilk kez ödül alan Türk filmi olan Başka Dilde Aşk filmi yönetmeni İlksen Başarır ve oyuncular Mert Fırat ile Lale Mansur bir ilke daha imza atarak KKTC’de ilk kez bir üniversite kampüsü içerisinde GAÜ ve Galleria Sinemaları tarafından hizmete sunulan sinema salonu açılışını yaptılar.

Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği Müsteşarı Esin Çakıl, Mütevelli Heyeti başkanı Memduh Erdal’ın eşi Sevim Erdal, Başkan Yardımcısı Olgun Üstün, yönetmen İlksen Başarır, oyuncu Mert Fırat ve Lale Mansur’un katıldığı törenle açılan GAÜ Galleria sinema salonu her hafta vizyondaki en yeni filmleri sinema severler ile buluşturacak.
“Otoritelerin En İyi Korku-Gerilim Filmi Yorumu Getirdikleri Paranormal Activity 2 İle GAÜ Sineması Perdeyi Açıyor”

GAÜ Galleria sinema salonu her hafta vizyondaki en yeni filmleri sinema severler ile Karmi Kampüs RedRoom’da yer alan sinema ile buluşturacak. Vizyondaki en yeni ve en iyi filmleri Girneli sinemaseverlere sunacak olan sinema perdelerini sinema otoritelerinin son yılların en iyi korku-gerilim filmi yorumu getirdikleri Paranormal Activity 2 filmi ile açıyor.

Her parşembe vizyona yeni giren filmlerin ilk gösterimlerinin yapılacağı GAÜ-Galleria sinemasında sinemaseverler 12.15, 14.15, 17.15 ve 20.15 seanslarında filmleri izleyebilecek. Ayrıca sinemaseverler seanslar ve vizyondaki filmler ile ilgili detaylı bilgiye 0548 876 36 26 numaralı telefondan da ulaşabilecek.