5. Uluslararası Dans ve Müzik Festivali Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

5. Uluslararası Dans ve Müzik Festivali Sona Erdi

Salsa Jam in Cyprus tarafından bu yıl 5.ncisi düzenlenen Uluslararası Dans ve Müzik Festivali sona erdi.

3- 5 Eylül tarihleri arasında Malpas Hotel, Kuzey Kıbrıs Turkcell ve Miele ana sponsorluğunda düzenlenen Uluslararası Dans ve Müzik festivaline Kıbrıslı sanatçılar ve Kuzey Kıbrıs’ta eğitim veren Dans Okulu ve gruplarından GAÜ Stage School, La Excelencia Dance Studio, X-Pressions Dance Studio, Salsa Twins, USSR Team, Salsa Beats, Salsa Soulmates, D’S Dance Team ve Cranberries Dance Studio yanında Polonya, İsveç, Fransa, İsrail, Türkiye, Hindistan, Slovakya, Hollanda, İngiltere ve Romanya’dan sanatçılar ve gruplar katıldı.
“Chicago Ayakta Alkışlandı”

Girne Amerikan Üniversitesi 25.yılında farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Her yıl organizasyona destek veren Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları Fakültesi bu yılda Malpas Otel de gerçekleşen organizasyona dansları ve performansları ile katkı koydu.

Malpas Otelde 3 gün boyunca gerçekleşen organizasyonda GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi Akademi öğrencileri Magic Box danslarıyla bir çok dans severin beğenisini kazandı. The Future American College’in minik öğrencileri Sweet Cherity ve Step Up adlı dansları ile festivale renk katarken akademi öğrencilerinin en beğenilen dansları arasında olan Chicago ise gece sonunda izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
“Dans Eğitimleri Yanında 3 Gün Boyunca Atölye Çalışmaları da Düzenlendi”

3 gün devam eden festival kapsamında her yaşa göre dans eğitimleri de verilirken çeşitli atölye çalışmaları ile de dünyanın dört bir yanından KKTC’ye gelen sanatçılar bilgi ve deneyimlerini dans tutkunları ile paylaştı. Latin DJ’lerin performansları ile renk kattığı festival karnaval havasında sona erdi.