ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Eczacilik Fakultesi 14 Mayis Dunya Eczacilik Gunu icin Kibris Gezisi Duzenledi
BAŞLANGIÇ
01/01/1970
BİTİŞ
01/01/1970

Eczacilik Fakultesi 14 Mayis Dunya Eczacilik Gunu icin Kibris Gezisi Duzenledi

Eczacilik Fakultesi 14 Mayis Dunya Eczacilik Gunu icin Kibris Gezisi Duzenledi 14 Mayis Eczacillar Gunu'nu kutlama etkinlikleri kapsaminda Eczacilik Fakultesi ogretim uyeleri, ogrencileri ve aileleri 14 Mayis Cumartesi gunu Girne-Magusa turu yaparak adamizi ogrenci ve ailelere tanitti. Eglenceli dakikalarin yasandigi geziye "Onluk Giydirme Toreni"nin onur konugu ve konusmacisi olan Turkiyenin ileri gelen ilac firmalarindan Abdi Ibrahimin Ar-Ge Direktoru Dr. Zdravska Znekovic de katildi.