ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

GAU Eczacilik Fakultesi Ezacilar Gununu Etkinliklerle Kutladi
BAŞLANGIÇ
01/01/1970
BİTİŞ
01/01/1970

GAU Eczacilik Fakultesi Ezacilar Gununu Etkinliklerle Kutladi

GAU`de Beyaz Onluk Toreni Yapildi GAU Eczacilik Fakultesi ogrencileri mesleklerine ilk adimlarini atti. Girne Amerikan Universitesi Eczacilik Fakultesi Ogrencileri "Onluk Giydirme Toreni " ile gelecekteki mesleklerine ilk adimlarini atti. GAU Millenium Senato Kongre Merkezinde gerceklesen torene, GAU Rektoru Prof. Dr. Kutsal Ozturk, Saglik Bakanligi Ilac ve Eczacilik Dairesi temsilcisi Dr. Ayse Gokyigit, GAU Eczacilik Fakultesi Dekani Prof. Dr. Turay Yardimci, Eczacilik Fakultesi kurucu ogretim uyeleri, akademisyenler, ogrenciler ve aileleri katildi. Konusmalarin ardindan, onluk giydirme toreni ile mesleki uniformalarini ilk kez giyen GAU Eczacilik Fakultesi ogrencileri ile fakulte uyeleri, Rektor Prof. Dr. Kutsal Ozturk`un katilimi ile ani fotografi cektirdiler.