ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Bahar 2021 Vize Sınavlarına Mazeretlerinden Dolayı Katılamayan Öğrencilerimizin Dikkatine:

Değerli Öğrencilerimiz,

Bahar 2021 Vize sınavlarına mazeretlerinden  dolayı katılamayan öğrencilerimizin dikkatine:

Mazeret başvuruları için aşağıdaki formu doldurup 6 Mayıs -10 Mayıs 2021 tarihleri arasında  pharmacy@gau.edu.tr adresine göndermeniz gerekmektedir. İlgili mazeret sınavları herhangi bir ek ücret ödenmeden 12/15 Mayıs 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

1-Formda öğrenci bilgilerinizi, Danışman bilgilerini ve ders akademisyeninin bilgileri eksiksiz ve doğru doldurmanız gerekmektedir.Aksi halde başvuru kabul edilmeyecektir.

2-Formda başvuru yapacağınız dersin(derslerin) adı ve ders kodunu yazmalısınız.Aksi halde başvurunuz geçerli olmayacaktır.

3-Formda Vize sınavına neden katılamadığınızı açıkça belirtmeniz gerekmektedir.

4-GEÇ BAŞVURULAR KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Make up examination Form.docx

Make up examination Form.pdf