ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

YAZ STAJI BİLGİLENDİRME

2020 YAZ DÖNEMİNDE STAJ YAPACAK OLAN

2. , 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİ ECZACILARIMIZ’IN DİKKATİNE!

1.BÜTÜN STAJ EVRAKI’NIN (BELGELERİ’NİN)

-DAHA ÖNCE “GAU STAJ E-POSTASI”NA GÖNDERİLMİŞ OLSA DAHİŞU E-POSTA ADRESLERİNE DE GÖNDERİLMESİ GEREKMEKTEDİR:

leylaustel@gmail.com

gaupharm@outlook.com

naciman@gau.edu.tr (Sekreter)

2.YUKARIDAKİ ÜÇ E-POSTA’YA MESAJ YAZILIRKEN,

“STAJ ÜCRETİ” NİN YATIRILMIŞ OLDUĞU BANKA VE HESAP NUMARASI’NIN; AYRICA, YAZILI BİLGİ OLARAK BELİRTİLMESİ GEREKMEKTEDİR (DEKONT ÜZERİNDEN OKUNMASI GÜÇ OLDUĞU İÇİN).

3.YUKARIDAKİ ÜÇ  E-POSTA’YA MESAJ YAZILIRKEN,  “STAJ’IN BAŞLANGIÇ - BİTİŞ TARİHLERİ”NİN DE BİLDİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.

4.BUGÜNE KADAR STAJ ÜCRETİ’Nİ YATIRMAMIŞ  OLAN ÖĞRENCİ ECZACILAR, STAJ ÜCRETLERİ’Nİ ŞU BANKA HESABI’NA YATIRACAKLARDIR.

TR14 0001 5001 5800 7308 008693

THE BROKER DENİZCİLİK VE BROKERLİK HİZMETLERİ