ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

ONLINE EGITIM

Çok sevgili öğrencilerimiz,

23 Mart Pazartesi üniversitemizde dijital imkanlar ile uzaktan öğretim süreci başlayacaktır. YÖK, YÖDAK ve Rektörlüğümüzün kararları çerçevesinde uzaktan eğitim yaparak, coronavirüs krizini üniversitemiz, öğretim görevlilerimiz ve teknik elemanlarımızın gayretleri ile atlatacağımızı düşünüyorum. Bu süreçte teorik derslerimizin e-learning sistemi üzerinden uzaktan öğretimle yürütülecek olup   uygulama kısımlarının ise doğru zamanda sıklaştırılmış telafi programları çerçevesinde uygun dönemde yapılması karar verilmiş ve gerekli hazırlıklara başlanmıştır.

Sizlere tavsiyem online sistemimizde devam edecek derslerimizi takip etmenizi, günü gününe alıştırmalarınızı yapmanızdır. Her konuda e-mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

İyi çalışmalar ve başarı dileklerimle. Sevgilerimle.

Prof.Dr.K.Turay YARDIMCI

turayyardimci@gau.edu.tr