PANDEMİ SÜRECİ SINAV KURALLARI

PANDEMİ SÜRECİ SINAV KURALLARI

GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ

PANDEMİ SÜRECİ SINAV KURALLARI

Üniversitemiz Pandemi Komitesi önerileri ve KKTC Sağlık Bakanlığı doğrultusunda Rektörlüğümüzün almış olduğu kararlar aşağıdaki gibidir:

Tüm öğrencilerimizin dikkatine:

• Her sınava girerken adapass kontrolü yapılacaktır. Sınav öncesi sınıfa girilmemelidir.

• Aşılı olan öğrencilerimiz, haftada bir negatif antijen veya PCR testi sonucunu ibraz etmek zorundadır.

• Aşılı olmayan öğrencilerimiz, son 72 saatte yapılmış negatif antijen veya PCR testi sonucunu ibraz etmek zorundadır.

• Tüm sınavlarda maske takmak zorunluluğu vardır.

*NOT: AŞILI ÖĞRENCİLER ANTİJEN TESTLERİNİ GAÜ AŞI MERKEZİNDE ÜCRETSİZ YAPTIRABİLİR YADA ONLINE RANDEVU ALIP KENDİLERİNE YAKIN OLAN HASTANE VEYA LABORATUVARLARDAN YAPTIRABİLİR. ÖNCESİNDE, KKTC SAĞLIK BAKANLIĞI PORTALINDAN ÇEVRİMİÇİ RANDEVU ALINMASI ÖNERİLİR.

**NOT: TEST SONUÇLARI POZİTİF ÇIKAN ÖĞRENCİLER, TELAFİ SINAVLARINA GİRMEK İÇİN POZİTİF BELGEYİ GÖSTERMEK ZORUNDADIR. DAHA SONRA SINAVA GİREBİLMEK İÇİN NEGATİF PCR SONUCUNU İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR.

Buradaki Linkten Online Randevu Alabilirsiniz.