2021 Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim Süreci

2021 Bahar Dönemi Eğitim-Öğretim Süreci

Girne Amerikan Üniversitesi Senatosu 2020-2021 Akademik yılının Bahar döneminde, Covid -19 salgını ve içinde bulunulan şartlar göz önünde bulundurularak, aynı akademik yılın Güz döneminde Milli Eğitim Bakanlığı’nın ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti  Bakanlar Kurulu’nun kararları doğrultusunda ve  Senatomuzun Güz döneminde aldığı kararlar çerçevesinde, aynı kararın devamına ve  18 Şubat 2021 tarihinde öğretime başlanmasına karar almıştır.

Kayıtlarımız 11-17 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Ancak Uygulamalı dersleri olan Fakültelerimizin uygulama derslerinin Nisan   ayı ve/veya sonrası  yüz yüze yapılması planlanmaktadır. Uygulamalı derslerle ilgili sürecin gelişimine göre detaylı bilgi sizlerle paylaşılacaktır. Resmi web sayfamızı takipte kalmanız önemle rica olunur.

Sağlıkla kalın,

GAÜ Rektörlük

NOT: Pandemi sürecindeki düzenlemeler, MEB, YÖK ve YÖDAK’ın aldığı kararlar çerçevesinde değişiklik gösterebilecektir.