DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU

GAÜ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ KURUCU DEKANI PROF. DR. YERCAN, MALİYE BAKANI DENKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Denizcilik Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Funda Yercan, Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a, ziyarette bulundu.

GAÜ Denizcilik Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Funda Yercan gerçekleştiridiği ziyaretinde, fakülte bünyesinde kurulması planlanan bölümler ve fakültenin işleyişi hakkında bilgi aktardı.

Görüşmede, Maliye Bakanı Denktaş’a senatonun onayladığı ve açılması planlanan Gemi İnşaat ve Denizcilik Fakültesi, Gemi İnşaat, Gemi ve Yat Tasarımı, ayrıca Denizcilik İşletmeleri Bölümleri hakkında bilgi sunan Prof. Dr. Yercan, Kruvaziyer Turizminin gelişmesi ile ilgili yapılacak projeler ve alt yapı konularını aktardı.

Maliye Bakanı Denktaş ise, yüksek eğitim kurumlarında çağın ihtiyaçlarını karşılayacak gelişmelerinin olmasının sevindirici olduğunu kaydetti.

Ziyaret sonunda, GAÜ Denizcilik Fakültesi Kurucu Dekanı Prof. Dr. Funda Yercan, Maliye Bakanı Serdar Denktaş’a anı plaketi takdim etti.