DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU

BİTİŞ
01/01/1970

Temel İlk Yardımın Önemi

GAÜ Denizcilik Kulübü yeni bir etkinlikle faaliyetlerine devam ediyor. Bu kez sadece denizcileri değil tüm toplumu ilgilendiren bir konuda, ilk yardımın önemi konusunda bir etkinlik düzenliyorlar. Etkinlik sadece topluluk üyelerinin değil tüm GAÜ ailesininin ve Girne halkının da fayda sağlayabileceği dolu dolu bir etkinlik olacakltır. Etkinliğin her biri konusunun uzmanı birbirinden değerli akademisyenlerden oluşan konuşmacıları şu şekildedir:

Doç. Dr. Tülin Bodamyalı

Doç. Dr. Mira Rana Gökdoğan

Yard. Doç. Dr. Mustafa Apak

Dr. Mehmet Avcı

Kaptan Efdal Safel

Etkinlik 15 Nisan 2014 tarihinde iki  kısımda gerçekleşecektir. İlk kısım 11:00 - 13:00 saatleri arasında konuşmacıların katılacağı Spectrum Kongre Merkezinde düzenlenecek panelden, ikinci kısım ise 14:00 - 15:00 saatleri arasında GAÜ yarı-olimpik havuzunda düzenlenecek uygulamadan oluşacaktır.

Etkinlik GE-100 Oryantasyon (Fakülte Tanıtımı) telafisi kapsamındadır.

Etkinlik tüm öğrenci, akademisyen ve çalışanlarımızın yanında üniversite dışından ilgili katılımcılara da açıktır. Topluluğumuz hepinizi etkinlikte görmekten mutluluk duyacaktır.

Etkinlik adı: Temel İlk Yardımın Önemi

Konuşmacılar: Doç. Dr. Tülin Bodamyalı, Doç. Dr. Mira Rana Gökdoğan, Yard. Doç. Dr. Mustafa Apak, Dr. Mehmet Avcı, Kaptan Efdal Safel

Tarih: 15 Nisan 2014

1. Kısım - Panel: