DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU

GAU DUYO Yakamoz Deniz ve Kadın Sempozyumu'nda

8 Mart 2017 günü düzenlenen Dünya emekçi kadınlar gününde denizcilik sektörünün ışıldayan kadınlarını dinleme ve onlara merak edilenleri sorma fırsatı bulduğumuz "yakamoz deniz ve kadın" sempozyumunda çağrılı konuşmacıların dinlenmesi kapsamında iki oturum gerçekleştirilmiştir.

Sempozyuma GAU DUYO adına Öğretim görevlimiz Hançer ÇAKIROĞLU, 4. Sınıf öğrencilerimizden Merve ESİN ve G.Burçin DÜZÜLÜTAŞ ile 1.snıf öğrencilerimizden Aslı ŞEN katılmıştır. Sempozyum süresince sektörün önde gelen isimleri ile birebir buluşma ve konuşma imkânı bulunmuş, öğrencilerimiz ve okulumuz adına en iyi şekilde değerlendirilmiştir. Yakamoz 2017 katılmın özellikle öğrencilerimizin vizyonunda çok büyük bir genişleme yarattığı, sektörün zorluklarına karşı kız öğrencilerimize büyük bir cesaret kazandırdığı görülmüştür.