Üniversitemiz geleneksel olmayan, modern ve yenilikçi yapılanması ile kendine öz bir kimliğe bürünmüş ve programlarının çoğunu online olarak sunma yolunda dev adımlarla ilerlemektedir; Başarılı, profesyonel bilgi insanları olarak, öğrencilerimiz ve mezunlarımız kendilerini sürekli ortaklarımız olarak göreceklerdir. 25 yıllık tarihsel gelişimi boyunca, GAÜ teknoloji ve öğretim yöntemleri alanında meydana gelen en son gelişmelerin kullanımını etkin kılmaya çalışmıştır. Öğrenci sayısına göre en yüksek Doktoralı akademisyen oranına sahipken aynı zamanda, öğrenci sayısına göre en yüksek bilgisayar kapasitesine sahibiz

Dance Fest 2010’a Stage School Damga Vurdu

dance fest 2010Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde eğitim veren Stage School katkıları ile Girne Amfi Tiyatro’da düzenlenen Dance Fest 2010 “Dansın Büyüsünde Bir Gece” sloganı ile gerçekleşti.

Şimdi Dans Zamanı” sloganı ile 2010 yılının En Başarılı Fakültesi seçilen GAÜ Sahne Sanatları Fakültesi bünyesinde değişik dans kategorileri ve yaş gruplarına yönelik dans eğitimlerine devam eden Stage School tarafından organize edilen Dance Fest 2010 dans severlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Salsa Jam in Cyprus’tan Mehmet Salsero latin dans performansı ve Cranberries Dans Okulu hip hop dans şovları ile sahne aldığı Dance Fest 2010’da Stage School öğrencileri ve profosyonel dansçıları 26 farklı kategoride sergiledikleri dans performansları ile geceye damga vurdular.