GAÜ Koleji Anıtkabiri Ziyaret Etti

GAÜ Koleji Anıtkabiri Ziyaret Etti

Girne Amerikan Üniversitesi Yükseköğretim Öncesi Eğitim Konsorsiyumu Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Girne Amerikan Koleji öğrencilerinden oluşan heyet Anıtkabiri ziyaret etti.

Ulu önder Atatürk’ün ölümünün 74. Yılını anma törenlerine katılan Girne Amerikan Koleji heyeti, mozoleye çelenk koyarak GAÜ ailesi adına Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.

Girne Amerikan Koleji Müdür ü Aysu Balkanlar ve Müdür Muavini Koray Emirhoca başkanlığında 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinliklerine katılan Girne Amerikan Koleji öğrencileri ve GAÜ ailesi adına Anıtkabir Özel Defterini imzalayan Koray Emirhoca, GAÜ öğrencilerinin Atatürk’ün izinden asla ayrılmayacağını ve dünyanın neresinde olursa olsun Türk olmaktan gurur duyacaklarını ifade etti.

Resmi törenlerin ardından Girne Amerikan Koleji öğrencileri Anıtkabir içerisinde yer alan Ataürk ve Milli Mücadele müzelerini de ziyaret etti.