Kolpa GAÜ Sahnesinde

Haberler

GAÜ'DEN

Kolpa GAÜ Sahnesinde

Girne Amerikan Üniversitesi 2012 Bahar Şenlikleri kapsamında Türkiye’nin ünlü gruplarından KOLPA , GAÜ sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor.

Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Millenium Kompleks konser alanında 9 Mayıs 2012 Çarşamba günü saat 22.00’de sahne alacak KOLPA en güzel şarkılarını GAÜ öğrencileri ve Kıbrıslı hayranları için seslendirecek.
“Kapanış Konserinde Özlem Tekin Sahne Alacak”

One Love One Life One Universty sloganı ve çevre teması ile düzenlenen GAÜ 2012 Bahar Şenlikleri açılış konserinde Türk popunun yeni yıldızı Murat Dalkılıç sahne alırken, şenliklerin üçüncü gününde sahne alacak KOLPA!nın ardından Türk rock müziğinin güçlü sesi Özlem Tekin şenliklerin son günü nde GAÜ sahnesinde olacak.

Tüm konserlerin saat 22.00’de başlayacağı şenlikler kapsamında geleneksel olarak her yıl düzenlenen GAÜ Güzellik yarışması 10 Mayıs 2012 saat 19.00’da Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de düzenlenecek.

Üniversite grupları ile yabancı grupların konserleri yanında söyleşiler, tiyatro ve dans gösteriler ile film gösterimlerinin halka açık olarak düzenleneceği etkinlikler ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresinden ulaşılabilecek.