Açılış Konserinde Murat Dalkılıç GAÜ’de Hayranları İle Buluşuyor

Açılış Konserinde Murat Dalkılıç GAÜ’de Hayranları İle Buluşuyor

ONE LIFE ONE LOVE ONE WORLD SLOGANI VE ÇEVRE TEMASI İLE DÜZENLENEN GAÜ 2012 BAHAR ŞENLİKLERİNDE BİRÇOK ÜNLÜ SANATÇI, GRUP, YAZAR, ÇİZER VE MİZAH USTASI GİRNE KAMPÜS’TE OLACAK
ŞENLİKLERİN İKİNCİ GÜNÜ RESMİ TÖRENLE GAÜ KARPAZ YAŞAM KAMPÜS’NÜN TEMELİ ATILACAK

One Life One Love One World slogani ve çevre temasi ile Girne Amerikan Üniversitesi Bahar Şenlikleri bu yilda ülke gündeminin gri havasini bahara taşiyacak etkinlikler, söyleşiler, konserler, tiyatro oyunlari, film gösterimleri, dans gösterileri, kampüs partilerde dj performanslari, üniversite gruplarinin konserleri, geleneksel GAÜ Star ses ve güzellik yarişmasi, stand-up’lar, atölye çalişmalari, seminerler, yarişmalar ve oyunlarla karnaval havasinda başliyor.
“Gekeneksel Kortej Sonrası Açılış Konserinde Murat Dalkılıç Sahne Alacak”

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Girne şehir kortejinin ardından Türk popunun yeni starı Murat Dalkılıç şenliklerin ilk günü olan 7 Mayıs 2012 pazartesi günü saat 22.00’de açılış konseri ile Girne Amerikan Üniversitesi Millenium Kompleks konser alanında sahne alacak.

Açılış günü Girne Belediyesi önünde saat 19.00’da gerçekleşecek Bahar Şenlikleri şehir korteji öncesinde Girne Kampüs’te düzenlenecek çeşitli söyleşi, tiyatro oyunları, standların ve lunaparkın açılması ile start alacak 2012 GAÜ Bahar Şenlikleri boyunca stand up dünyasının yeni yıldızı Tarkan Bulut, GAÜ Star ses yarışması, rock müziğinin yükselen grubu Kolpa, Türk mizah ve karikatür dünyasının usta kalemi Penguen dergisi çizeri Selçuk Erdem, kapanış konseri öncesinde Özlem Tekin söyleşisi ve konseri ile Telsim sponsorluğunda eğlenceli oyunlar, üniversite gruplarinin tiyatro gösterileri ve konserleri ile dj performanslar 7-11 Mayis 2012 tarihleri arasinda Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te gerçekleşecek şenliklere damga vuracak.
“Karpaz’a Yüzlerce Ağaç Ekilecek”

Çevre teması ile düzenlenen GAÜ 2012 Bahar Şenlikleri ikinci gününde ise KKTC Başbakanı İrsen Küçük tarafından 8 Mayıs 2012 Salı günü saat 11.00’de temelinin atılacağı Girne Amerikan Üniversitesi Karpaz Yaşam Kampüsü alanı ve çevresine badem, ceviz, dut ve nar ormanları kazandırmak amacıyla yüzlerce fidanın ekileceği çevre etkinlikleri de düzenlenecek.
“Tarkan Bulut Stand-up Şovu ile GAÜ Sahnesinde”

GAÜ 2012 Bahar Şenliklerinin açılış günü sonrasında Türk mizahının yeni yıldızı Tarkan Bulut, GAUlympic’te hayranları ile saat 17.00’de satnd-up şovu ile bir araya gelecek. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen GAÜ Star Ses yarışması ise saat 19.00’da Uluslar arası Kongre Merkezi Spectrum Hall’de gerçekleşecek.

Halka açık olarak düzenlenecek GAÜ 2012 Bahar Şenlikleri programi için detaylı bilgiye www.gau.edu.trweb adresi üzerinden de ulaşılabilecek.