Türk Bürokrasisine GAÜ’den Eğitim Programi

Haberler

GAÜ'DEN

Türk Bürokrasisine GAÜ’den Eğitim Programi

Türkiye Cumhuriyeti Mersin Valiliğine bağlı Mut İlçe Kaymakamlığı Ile Girne Amerikan Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Yönetici Eğitimi ve Gelişimi Programı sona erdi.

Türk bürokrasi ve devlet sistemi içerisinde resmi görev alan üst düzey yöneticilerin yönetim, bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, karşılıklı bilgi akışının arttırılması amacıyla düzenlenen Yönetici Eğitimi ve Gelişimi Programı Mut İlçesi Ziraat, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonlarında 3 gün devam etti.

Mut İlçesi Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü, Tarım Müdürlüğü, Özel İdare Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, Orman Müdürlüğü, MUT Belediye Başkanlığı, Ziraat Bankası ve Halk Bankası’nda görev alan 90 yöneticinin katıldığı Yönetici Eğitimi ve Gelişimi Programı sonunda başarılı olan katılımcılara Girne Amerikan Üniversitesi tarafından sertifika verildi.

Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) öğretim görevlileri Yrd. Doç. Dr Oxana Manolova ve Volkan Kadir Güngör’ün eğitici/konuşmacı olarak katıldığı program kapsamında zaman ve kaynak yönetimi ile sonuç odaklı sorun çözme konu başlıkları altında çeşitli seminer, atölye çalışmaları, grup çalışmaları, örnek olay incelemeleri, tartışmalar, içerik çözümleme teknikleri ile eğitim verildiğinin belirtilerek Mut ilçesinini kamu kurum ve kuruluş yöneticilerinin katıldığı eğitim program sonunda İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin’in tarafından katkılarından dolayı GAÜ heyetine teşekkür plaketi verildiği ifade edildi