Türkiye Liselerinden Rekor Başvuru

Haberler

GAÜ'DEN

Türkiye Liselerinden Rekor Başvuru

BÜYÜK ÖDÜLÜN GAÜ İNGİLTERE KAMPÜSÜNDE TAM BURSLU EĞİTİM OLDUĞU YARIŞMA İÇİN 9 NİSAN 2012 PAZARTESİ GÜNÜ MESAİ BİTİMİNE KADAR BAŞVURU KABUL EDİLECEK.

Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Liseler Arası Kısa Film Yarışması”nın bu yıl altıncısı düzenleniyor.

Öğrencilerin sanatsal etkinlikler aracılığı ile kendilerini ifade etmeleri ve geliştirmeleri için fırsat oluşturmak, kültürel değerlerine ve çevreye karşı duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile bu yıl 6.ncısı düzenlenen Liseler Arası Kısa Film yarışması için başvurular 9 Nisan 2012 pazartesi gününe kadar devam edecek.
“Türkiye Cumhuriyeti Liselerinden Rekor Başvuru”

Konuyla ilgili Girne Amerikan Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığından yapılan açıklamada geleceğin iletişimcileri ve sinemacılarını keşfetme yanında genç sinemacılara destek olma, öğrencilerin sanatsal etkinlikler aracılığı ile kendilerini ifade etmeleri ve geliştirmeleri için fırsat oluşturma, kültürel değerlere ve çevreye karşı duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesine katkıda bulunmak amacı ile bu yıl 6.ncısı düzenlenen ve bugüne kadar 100’e yakın eserin başvurduğu Liseler Arası Kısa Film yarışması için başvuruların 9 Nisan 2012 pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceği belirtildi.

GAÜ İletişim Fakültesi öğretim görevlileri yanında ünlü sanatçı ve sinema otoritelerinin oluşturduğu jürinin kararı ile çeşitli ödüllerin dağıtılacağı yarışmanın bu seneki büyük ödülü Girne Amerikan Üniversitesi İngiltere Yerleşkesi Canterbury Kampüs’te bir yıllık tam burslu İngilizce Hazırlık eğitimi olarak belirlendi.

Ayrıca yapılan açıklamada GAÜ VI. Liseler Arası Kısa Film Yarışmasında ikincilik ödülü olarak 1500 avro ve dijital fotoğraf makinesi ve üçüncülük ödülü olarak da 750 avro ile Divx/DVD oynatıcı verileceği belirtildi.

GAÜ VI. Liseler Arası Kısa Film Yarışması için ön kayıt başvuru formu ile başvuru koşulları ile ilgili detaylı bilgiye www.gau.edu.tr ile Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs Halkla İlişkiler Müdürlüğüne (0392) 650 20 00 nolu telefondan 1165 dahili hat üzerinden ulaşılabileceğinin vurgulandığı açıklamada yarışma sonunda dereceye girecek eserlere ödüllerin Girne Amerikan Üniversitesi Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs’te seçkin jüri ile Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ın ünlü yönetmen ve sinema sanatçılarının katılacağı ödül töreninde filmlerin gösterimlerinin ardından verileceğinin altı çizildi.