Badminton Antrenörlük Kursu Sona Erdi

Haberler

GAÜ'DEN

Badminton Antrenörlük Kursu Sona Erdi

KKTC Badminton Federasyonu ve Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Spor Koordinatörlüğü işbirliği ile düzenlenen Badminton Antrenörlük kursu sona erdi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spor kompleksinde hafta boyunca gerçekleşen 1 kademe badminton antrenörlük kursu Türkiye Badminton Federasyonu Milli takım antrenörü Ramazan İmamoğlu tarafından verildi. GAÜ öğrencileri ve badminton severlerin yoğun ilgi gösterdikleri kursta teorik derslerdenbazıları GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün ve GAÜ Spor Yüksekokulu öğretim görevlileri tarafından verildi.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spor kompleksinde düzenlenen 1. kademe antrenörlük kursu sonunda Türkiye Badminton Federasyonu Milli takım antrenörü Ramazan İmamoğlu’na teşekkür palketi GAÜ Spor Koordinatörü Muzaffer Doğgün tarafından takdim edildi.

“Türkiye Üniversiteler Arası Tenis Turnuvasında GAÜ 2’de 2 Yaptı”

Türkiye’de devam eden Üniversiteler arası tenis turnuvasında GAÜ Tenis takımı ilk iki günde oynadığı müsabakalarda başarılı sonuçlar elde etti. Ankara Üniversitesini yenerek turnuvaya galibiyetle başlayan GAÜ Tenis takımı ikinci gün karşılaştığı ODTÜ tenis takımını da yenerek turnuvada oynadığı 2 müsabakadan da galibiyetle ayrıldı. Konuyla ilgili GAÜ Spor Koordinatörlüğünden yapılan açıklamada yükseköğretim’de 25. yılını geride bırakan GAÜ’nün 29 spor branşında ulusal ve uluslararası müsabakalarda mücadele ettiği hatırlatılarak 25 yıllık bilimsel bilgi birikimi ve spor tesisleri ile GAÜ’nün ülke sporu ve sporcusunun hizmetinde olduğu vurgulandı.