8 Mart Dünya Kadınlar Günü Üniversitemizde Kutlanacak

Haberler

GAÜ'DEN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Üniversitemizde Kutlanacak

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile “Kadınca Esintiler 3” karma resim sergisi, “Sanat Pınarında Kadınlarımız” isimli dans ve müzik programı ile ‘’KKTC’de Kadının İnsan Hakları‘’ konulu panel düzenleyecek.
Sergi Açılışını Başbakan İrsen Küçük Yapacak

8 Mart Salı günü saat 18.00 de GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Uluslararası Kongre Salonu Spectrum Hall Fuaye Sergi Alanında gerçekleşecek olan "Kadınca Esintiler 3” karma resim sergisinin açılışını Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı İrsen Küçük yapacak.

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatlarının Dans Gösterisi, Ulus Yeşilada yönetiminde Kıbrıs Türk Musiki Cemiyeti Korosu eşliğinde Peyman Uzun'dan şarkıların söyleneceği ve Sema Özcan'dan Hafif Batı Müziği dinletisinin yapaacağı "Sanat Pınarında Kadınlarımız" isimli Dans ve Müzik dinletisi, resim sergisinin hemen arkasından gerçekleşecek.
KKTC’de Kadının İnsan Hakları Paneli GAÜ TV’den Canlı Yayınlanacak

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Millenium Kompleks Senato Hall Kongre Salonunda saat 14.00 de Girne Amerikan Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi tarafından ‘organize edilen ’KKTC’de Kadının İnsan Hakları‘’ konulu panel düzenlecek.

‘’KKTC’de Kadının İnsan Hakları‘’ konulu panele UBP Milletvekili Afet Özcafer, Avukat Ceren Göynüklü, Avukat Fatma Demirer ve Psikolog Enil Avşaroğlu konuşmacı olarak katılacak.

Girne Amerikan Üniversitesi tarafından gün dolayısıyle düzenlenecek bilimsel ve kültürel etkinlikler halka açık olacak ve GAÜ TV ‘den canlı yayınlanacak.