Future Amerikan Koleji Öğrencileri Tarihi Yaşayarak Öğreniyor

Future Amerikan Koleji Öğrencileri Tarihi Yaşayarak Öğreniyor

Girne Amerikan Üniversitesi Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Future Amerikan Koleji Ankaraya’ya kültür gezisi düzenledi.

Future Amerikan Koleji öğrencileri Öğretmenlerinin gözetiminde Ankara’da bulunan Etnografya Müzesi, Koç Müzesi, Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetler Müzesi, Türkiye Cumhuriyeti 1. Meclisi - 2. Meclisi, TBMM, Anıtkabir, Tabiat Tarihi Müzesi, Enerji Müzesi, Atatürk Orman Çiftliği ile Atatürk’ün Evi ve Pembe Köşk’e ziyarette bulundu.

Kültür gezisi kapsamında öğrenciler derslerde öğrenmiş oldukları tarihi yaşayarak öğrenme fırsatı yakalarken, bilgi dağarcıklarını daha da geliştirme fırsatı yakaladılar.

Tarihi ve kültürel bir gezinin yanında öğrenciler, öğretmenlerinin gözeteminde güzel ve eğlenceli bir deneyim elde ettiler.