GAÜ 2014 Bahar Şenlikleri Başliyor

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ 2014 Bahar Şenlikleri Başliyor

• Hava Şartları Sebebi ile Ertelenen Girne Amerikan Ünviersitesi Geleneksel Bahar Şenlikleri 9 MAYIS Cuma Günü Saat 19:00’da Başlıyor…

Her yıl farklı bir tema ile düzenlenen Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Bahar Şenlikleri bu yıl “Çevre ve Doğa” sosyal sorumuluk teması ile Telsim ana sponsorluğunda 9 Mayıs 2014 Cuma Günü saat 19:00’da GAÜ Tiyatro Kulübü tarafından hazırlanan “İşler Karıştı Babacığım” tiyatro oyunu ile başlıyor.

Girne Belediyesi önünden başlayıp, Girne Antik Liman güzergahında gerçekleşecek olan kortej yürüyüşü ise 12 Mayıs 2014 Pazartesi günü saat 11:00’da gerçekleşecek.
Farklı müzik gruplarının yanısıra yarışmalar, söyleşiler ve turnuvalar ile dolu dolu bir hafta Girne Amerikan Üniversitesi öğrencilerini ve tüm halkımızı bekliyor olacak.

GAÜ 2014 Bahar Şenliklerine Inna ve Gülşen Damgasını Vuracak

GAÜ 2014 Bahar Şenliklerine INNA 10 Mayıs Cumartesi , 12 Mayıs Pazartesi Extend sponsorluğunda Catwork Remix Engineers, Gülşen 13 Mayıs Salı günü gerçekleştirecekleri konserler ile tüm adaya damgasını vuracak.

Ayrıca her yıl geleneksel olarak düzenlenen GAÜ Güzellik yarışması 10 Mayıs Cumartesi, GAÜ Star Ses Yarışması 14 Mayıs Perşembe, 85 farklı ülke öğrencileri tarafından organize edilen Uluslararası

Öğrenciler gecesi ise 15 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek.
GAÜ 2013 Bahar Şenlikleri programi için detaylı bilgiye www.gau.edu.tr web adresi üzerinden de ulaşılabilecek.