Beni Böyle Sev’e GAÜ’de Yoğun İlgi

Haberler

GAÜ'DEN

Beni Böyle Sev’e GAÜ’de Yoğun İlgi

Girne Amerikan Üniversitesi’nin 30’uncu akademik yılına girerken 2013-2014 bahar dönemi etkinlikleri kapsamında TRT 1’de yaınlanan Türkiye’nin fenomen dizilerinden “Beni Böyle Sev” dizisinin ünlü oyuncularını ağırladı.

Savoy Otel, Berberoğlu Kitapevi ve Remax Golden Cyprus’un katkılarıyla, Türkiye’nin sevilen dizilerinden “Beni Böyle Sev” dizisinin ünlü oyuncu kadrosunun katılımı ile gerçekleşen söyleşiye, Alper Saldıran, Erdem Akakçe, Altan Gördüm, Güven Kıraç, Zeynep Çamcı, Burcu Biricik, Burcu Altın ve dizinin yönetmeni Cem Tabak katılırken, GAÜ öğrencileri ve halk tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Söyleşi, aynı zamanda internet üzerinden canlı olarak yayınlanırken, binlerce “Beni Böyle Sev” hayranı söyleşiyi canlı olarak izleme şansı yakaladı. Söyleşi süresince dizi hayranları ünlü oyuncularına soru sorma şansı yakalayarak, dizi ve oyunculuk hakkında merak ettikleri konulara cevap buldu.

Söyleşi sonunda, gerçekleştirmiş oldukları söyleşi için GAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sadık Ülker tarafından dizi ekibi adına, dizinin yönetmeni Cem Tabak’a teşekkür plaketi taktim edildi