GAÜSEM’den UEFA Onaylı Futbol Becerileri Programı

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜSEM’den UEFA Onaylı Futbol Becerileri Programı

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜSEM) İngiltere’nin köklü kulüplerinden Arsenal’ın eski U18 Antrenörü Robert Shields başkanlığında Profesyonel Futbol eğitimi programını başlatıyor.

Uluslararası Futbol başarısına sahip ünlü teknik adam Avrupa futbolunun inceliklerini ve deneyimlerini GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs’te kursa katılacak futbolseverler ile paylaşacak.

Kıbrıs’ta ilk kez gerçekleştirilen sertifika programı hem ada futbolunun gelişmesi, hem de uluslararası anlamda sertifikalı futbolculara sahip olmak için büyük önem taşıyor.
3 Yaş Kategorisinde Düzenlenecek Kursun Kontenjanı Sınırlı

British Dragon Soccer Academy yetkilisi ve antrenörü Robert Shields’in eğitmenliğini yapacağı futbol seritifka programınında 4 haftalık eğitimi tamamlayanlar hem GAÜSEM sertifkası hem de UEFA (Union of Europen Futboll Associations) onaylı Uluslararası Sertifika almaya hak kazanacak. GAÜSEM’den konuyla ilgili yapılan açıklamada 10-12, 12-14 ile 18+ yaş aralığında oluşturulacak gruplarda kontenjan sayısı sınırlı olduğu ifade edildi.

Ünlü Teknik Direktör Robert Shields’in bilgilerini KKTC’li Futbol severlerle paylaşacağı Sertifika programı yaz süresince değişik seviye ve modüllerde gerçekleşecek. GAÜSEM’in düzenlediği sertifika programı kapsamında yapılacak olan antrenmanlar ise, GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Karmi Kampüs Spor Kompleksi ile antreman alanlarında gerçekleştirilecek. Ayrıca eski KKTC milli futbolcusu Derviş Soley, antrenmanlarda Türkçe dilinde katkı sağlayacak. Avustralya lig futbolcusu ve Avustralya Antrönörlük Sertifikasına sahip başarılı antrenör bilgi ve deneyimlerini Robert’in partneri olarak futbolseverlere sunacak.

Arsenal Antranman Programı ile Profesyonel Futbol Eğitimine katılıp uluslararası futbol sertifikasına kavuşmak isteyenler için kayıtların devam ettiğinin de belirtildiği açıklamada, Robert Shields ile Futbol Sertifika Programına kayıtlar ve detaylı bilginin 650 20 00 nolu telefondan 1144 ile gausem@gau.edu.tr elektronik posta adresinden alınabileceği vurgulandı.
Scuba Diving ve Spor Kursları İçin Kayıtlar Devam Ediyor

GAÜSEM’den yapılan açıklamaya göre, yaz okullarında ayrıca Scuba Diving Programları ile voleybol, yüzme ve tenis kursları da yer alıyor.

Scuba Diving uygulamalı dersleri ilk olarak sığ su çalışmaları ile GAÜ Batı Kampüsü Spor Kompleksinde bulunan yarı olimpik havuzda, açık deniz dalışları ise Camelot Beach’de yapılacak. Akdenizin eşsiz güzelliğinde dalış dersleri alacak katılımcılar, sualtının sessiz dünyasını keşfetme ve dünyaca geçerli dalış sertifikasını alma şansı yakalayacak.