31 Mayıs ve 1 Haziran TARİHLERİNDE MEZUNİYET TÖRENİNE KATILACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

• 24 Mayıs 2019 Cuma günü cübbelerin dağıtımına Techno park alanında başlanmıştır. Cübbeler grup numaralarına göre dağıtılmaktadır. Grup numarası Cübbe Teslim Kartının üzerinde yer almaktadır. Teslim sırasında Kimlik ve Cübbe Teslim Kartı ibrazı zorunludur.

• 29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 17:30 da fotograf çekimi ve genel prova Girne Amfitiyatroda gerçekleşecektir.  Öğrencilerin provaya cübbeleriyle zamanında gelmeleri ve toplu fotoğraf çekimi olacağından uygun giyinmesi rica olunur.

• Törenin gerçekleştireleceği Mezuniyet gününde tüm mezunların grublarına göre saat 18:00’da Girne Amfitiyatroda hazır olmaları önemle rica olunur.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

23.5.2019