SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

2022 YAZ DÖNEMİ “ZORUNLU STAJ” DUYURUSU

2022 Yaz dönemi  ZORUNLU STAJ 4 TEMMUZ-30 EYLÜL 2022 tarihleri arasında GİRNE Akçiçek Hastanesi ve LEFKOŞA Dr.Burhan Nalbantoğlu Hastanesinde planlanmıştır.

KKTC de yaz stajı başvurusu yapan öğrencilerin yapması gerekenler aşağıda açıklanmıştır.

İstenilen evraklar;

1-SAĞLIK RAPORU (son 1 yıl içinde alınmış staj raporları kabul edilecektir).

• İlk defa rapor alacaklar Girne Akçiçek Hastanesinden “STAJ RAPORU” diyerek alabilirler.

2-STAJ ÜCRETİ DEKONTUNUN ASLI (Sağlık Fonuna Yatırılacak KOOP BANK 83358-200TL)

3-TAAHHÜTNAME (Ek’te mevcut)
4-BAŞVURU FORMU (Ek’te mevcut)

5-Antijen  testi ( Staj aşamasında istenecek. Son 7 gün içerisinde yapılmış test sonucu)

ÖNEMLİ

• İstenen evrakların asıl suretleri  en geç 22 HAZİRAN  2022 tarihine kadar danışman hocaya  eksiksiz teslim dilmesi gerekmektedir. Bu tarihten sonra getirilen evraklar kabul edilmeyecek, evraklarını teslim etmeyenler staja kabul edilmeyecektir.

• Stajlar 4 TEMMUZ 2022 tarihinde başlayacaktır. Staj gün ve rotasyonlar ayrıca duyurulacaktır.

Covid-19 Taahhütname-2.docx

staj basvuru formu.docx