SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU

SMYO STAJ DEFTERLERİ HK.

1. Stajlarını bitiren öğrenciler staj defterlerini daha önceki duyurulara uygun şekilde hazırlayarak Sağlık Meslek Yüksekokuluna (okulun posta adresi ektedir) elden veya posta yoluyla iletilecektir.

NOT: Güz dönemine okula gelecek olan öğrenciler staj defterlerini kendileri getirebilirler.

NOT: Staj başvuru formlarının asıllarını okula postalamayan öğrenciler staj defteri ile birlikte göndereceklerdir.

2. STAJ DEFTERLERİ HAZIRLANIRKEN DİKKAT EDİLCEK HUSUSLAR;

- Staj değerlendirme formunu dolduran kişinin kaşesi , hastane onayı ve mührü mutlaka olacaktır. (Form doldurulurken dolduran kişiye bu durum izah edilecektir.)

- Yapılan iş formunun alt bölümü mutlaka staj sorumlusuna ad soyad yazılarak imzalatılacaktır.

NOT: Bu belgelerin eksik olması durumunda staj defteri değerlendirmeye alınmayacaktır.