
SAĞLIK MESLEK YÜKSEKOKULU
Duyurular
GAÜ'DEN
DÖNEM İÇİ STAJ YAPACAK OLAN SMYO ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE...
2020-2021 Bahar Dönemi Dönem İçi Staj Yapacak Olan Öğrencilerden Aşağıdaki Belgeler İstenmektedir;
1-SAĞLIK RAPORU
2-STAJ ÜCRET DEKONTU
3-DİĞER EVRAKLAR (Okulla görüşünüz)
- TAAHHÜTNAME
- BAŞVURU FORMU
- Negatif PCR testi (Staj başlamadan 10 gün içerisinde yapılmış)
1-SAĞLIK RAPORU: Sağlık raporu hem KKTC hem de Türkiye’den alınabilir.
- KKTC’den alınacak sağlık raporları KKTC devlet hastanelerinden alınacaktır.
- Türkiye'den alacak olan öğrencilerimiz ise Devlet Hastanelerinden ya da tam teşekküllü Üniversite Hastanelerinden alabilirler.
SAĞLIK RAPORU İÇİN DİKKAT EDİLECEK ÖNEMLİ NOKTALAR.
- Sağlık raporunda HEPATİT B,C VE HIV testleri ve sonuç değerleri olması gerekiyor.
- SİFİLİZ testi ve sonuç değerleri olması gerekiyor.
- Akciğer grafisi sonuç raporu olması gerekiyor.
NOT: Tek sayfa Heyet Raporu kabul edilmemektedir. Muhakkak yukarıda belirtilen testlerin ayrıca sonuç değerlerini gösteren ek sayfalar olması gerekmektedir.
2- STAJ ÜCRET DEKONTU: Kooperatif Merkez Bankasına 200 TL Staj ücreti yatırılacak ve dekont ile birlikte sağlık raporu bölüme teslim edilecek. (KOOP BANK 83358-200TL)
NOT: 2019-2020 Bahar döneminde staj ücreti yatıran öğrenci varsa, dekont kopyası varsa ya da temin edilebilirse bu dönem için tekrar ücret yatırmaya gerek yoktur.
STAJ İÇİN İSTENEN TÜM EVRAKLAR EN GEÇ 9 NİSAN 2021 TARİHİNE KADAR ÖĞ.GÖR. A.BAKİ DOLU HOCA'YA İMZA KARŞILIĞI TESLİM EDİLECEKTİR.