TURİZM FAKÜLTESİ

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Akpınar, Gastronomi Öğrencilerini Ağırladı

GAÜ Yöneticiler Kurulu Başkanı Akpınar, Gastronomi Öğrencilerini Ağırladı

Aralarında Uzakdoğu, Endonezya, Kore, Malezya, Türki Cumhuriyetler ve Türkiye’nin de bulunduğu 26 ülkeden 1000’e yakın katılım ile gerçekleşen etkinlikte, dünya çapında bir derece elde eden GAÜ Gastronomi Bölümü öğrencilerinin başarısı büyük bir gurur ve takdirle karşılandı.GAÜ Gastronomi bölümü 2. ve 3. Sınıf öğrencilerinin yanı sıra, öğretim görevlisi Selcan Biryılmaz’ın katılım gösterdiği 14. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nden 10 madalya ile dönen GAÜ, uluslararası eğitim kalitesini bir kez daha kanıtladı.


 


GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüs, Millenium Başkanlık ofisinde, gerçekleşen kabulde, GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar’ın evsahipliğinde gerçekleşen kabul, Turizm Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. İsmet Esenyel, GAÜ Gastronomi Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr Hüseyin Bozdağlar ve Duayen Şef Ali Özçil ile birlikte GAÜ Gastronomi öğrencilerinden Fahri Arıhan Aydın, Ulaş Sürmelioğlu, Gökçe Ülker, Turgut Sonat’ın katılımı ile gerçekleşti.


 


Akpınar kabulde yapmış olduğu konuşmasında, gastronomi öğrencileirnin çalışmalarını sene başından itibaren merakla takip ettiğini belirterek, ortaya koymuş oldukları çalışmaların yansımalarını da çok güzel bir şekilde aldıklarını ifade etti. GAÜ olarak ilgili alandaki projelerin gelişme sürecini olması gereken en iyi şekilde yapmak için ileri adımlar attıklarını söyleyen Akpınar, sürecin yapılanma süreci olduğunu ve öğrencilerin ise sürecin içerisinde olduklarını söyledi. Akpınar, öğrencilere itafen gerçekleştirmiş olduğu konuşmasının devamında; “Bu yapılanma sürecinde ortaya koymuş olduğunuz başarılar tüm üniversitemize mutluluk ve gurur vermektedir. Ben sizleri organizasyondaki temsiliyetiniz ve başarılarınız sebebiyle tebrik etmek istiyorum. Tüm temennim ve arzum ortaya koyduğunuz bu başarıların devamı. Sadece KKTC’de değil, Türkiye’de de en iyi olunması noktasında gereken adımları atıyorken, göstermiş olduğunuz bu başarılar, sadece sizlerle değil, sizden sonra gelecek mezunlar için de önemli bir referans olacaktır. Bizler için önemli olan, sizlerin şu anda bulunduğunuz sürecin de ötesinde, mezuniyetiniz süresince de başarılarınızı sürdürebilmeniz” dedi.