İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

Girne Amerikan Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri ve öğrenci adayları,

Özellikle yeni Ticaret Kanunun devreye girmesiyle, Türkiyedeki Kobilerde WEB sayfası oluşturmak ve kullanmak zorunlu hale geldiğinden, WEB sayfası geliştiren firmalar ile web sayfası oluşturup yönetebilen kişiler için önemli bir Pazar fırsatı doğacaktır. Bu bağlamda Girne Amerikan Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri diğer alanlara ek olarak web sayfası geliştirme ve yönetme konusunda da öğrencilerine uzmanlık eğitimi sunduğu için mezunları ve mezun olacak öğrencileri için önümüzdeki yıllarda da iş bulma olanağı artarak devam edecektir.

Aşağıdaki linkte Türkiyedeki kobilerin WEB sayfaları konusunda bilgi yer almaktadır.