İŞLETME FAKÜLTESİ

Günümüzün hızla değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeler ışığında sektörün nabzını tutabilecek uzmanları ve yönetici adaylarını yetiştirme hedefine bağlı olarak hazırlanan programdaki dersler uluslararası öğretim üyelerimiz tarafından verilmektedir. Amacımız öğrencilerimizi evrensel değerlere, yönetim ve liderlik sorumluluğuna sahip, verimli, kendine güvenli, karar verme gücüne sahip, İngilizce diline hakim, işletme yöneticisi olarak yetiştirmek; mezuniyet sonrasında küresel rekabet ortamında etkili bir biçimde görev almaya hazırlayacak kalitede bir eğitim ve öğretim vermektir.

KOCASINI PİŞİREN KADIN TİYATRO OYUNU
BAŞLANGIÇ
01/01/1970
BİTİŞ
01/01/1970

KOCASINI PİŞİREN KADIN TİYATRO OYUNU

Girne Amerikan Üniversitesi Sahne Sanatları taradından hazırlanıp sizlere sunulan ``Kocasını Pişiren Kadın`` adlı tiyatro oyununa tüm öğrencilerimiz idari ve akademik kadromuz davetlidir. Elde edilen tüm gelir GAÜ okullar grubu anasınıfında okuyan lösemili öğrencimiz ve öğretmenimizin hastane masraflarına aktarılacaktır. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.