DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU

Haberler

GAÜ'DEN

AKPINAR, GAÜ DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU BORU TRAMPET TAKIMINI KABUL ETTİ

AKPINAR, GAÜ DENİZCİLİK YÜKSEKOKULU BORU TRAMPET TAKIMINI KABUL ETTİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Denizcilik Yüksekokulu Güverte Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elizabeth Grace Tunka Bencil ve GAÜ  Boru Trampet Takımı öğrencileri GAÜ Kurucu Rektör Serhat Akpınar’ı ziyaret etti. 

GAÜ Kurucu Rektörü Serhat Akpınar;  “ Sizleri ilk izlediğim andan itibaren ve böylesi bir yapının oluşmasında aslında almış olduğumuz bir kararın yani; Denizcilik Yüksekokulumuzun süratli bir şekilde  gelişmesi ve ilerlemesi konusunda bizlerin de çok ciddi adımlar atmış olması gerektiğini ve bu adımları atarken de ne kadar doğru kararlar verdiğimizi görüyoruz” ifadelerini kullandı. 

Akpınar, GAÜ Denizcilik Yüksekokulu ve  Boru Trampet Takımı ile özellikle önümüzdeki eğitim yılından itibaren çok farklı bir yapıya bürüneceklerini belirterek, GAÜ Boru Trampet Takımı’nın kurucusu olan Denizcilik Yüksekokulu Güverte Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elizabeth Grace Tunka Bencil ’a teşekkürlerini iletti. 

Denizcilik Yüksekokulu Güverte Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elizabeth Grace Tunka Bencil;  “ Öğrencilerimizin şevki, isteği ve sahiplenme isteği olmasaydı bu günlere gelemezlerdi. O yüzden tüm teşekkürü ben takımımın hak ettiğini düşünüyorum” dedi. 

GAÜ Boru Trampet Takımı öğrencileri GAÜ Kurucu Rektör Serhat Akpınar ile birebir konuşarak ileri de yapmak istedikleri etkinlikler, GAÜ Denizcilik Yüksekokulu hakkında fikirlerini belirtti. 

Anlamlı ziyaretin ardından GAÜ Boru Trampet Kurucu Majör’ü Mert Dağ takımın adına Serhat Akpınar’a GAÜ Boru Trampet Takımı brövesini takdim etti.